GEMISCHTER BLATTSALAT MIT GERÖSTETEN KERNEN UND RADIESCHEN mixed leaf salad with roasted cores and radish | 14 |
RIESLING-CREME-SUPPE MIT KRÄUTERÖL creamy riesling soup with herb oil | 17 |
KOKOSNUSS-CURRYSUPPE MIT GEBRATENER WILDFANG RIESENCREVETTE coconut curry soup with roasted wild tiger prawn | 22 |
NÜSSLISALAT MIT EI, SPECK UND CROÛTONS lambs lettuce salad with egg, bacon and croutons | 19 |
SALAT VOM WEISSEN SPARGEL MIT RADIESCHEN, TOMATEN UND PINIENKERNE salad of white asparagus with radish, tomatoes and pine nuts | 21 |
ZIEGENKÄSE IM FILOTEIG MIT GURKE, APFEL UND ERDBEEREN goat cheese in filo dough with cucumber, apple and strawberries | 22 |
GEBRATENES FILET VOM ZÜRISEE FELCHEN MIT SPARGELSALAT UND TOMARTEN roasted white fish fillet of lake zurich with asparagus salad and tomatoes | 26 |
TUNA TATAR MIT GERÖSTETER AVOCADO UND WASABI-MAYONNAISE tuna tatar with roasted avocado and wasabi mayonnaise | 28 |
GETRÜFFELTES RINDSFILET TATAR MIT EIGELB UND TOAST truffled beef fillet tatar with egg yolk and toast | 29 |
KALBSGESCHNETZELTES AN MORCHELSAUCE UND TAGLIERINI sliced veal on morel sauce and taglierini | 47 |
GETRÜFFELTES RINDSFILET TATAR MIT EIGELB UND TOAST truffled beef fillet tatar with egg yolk and toast | 48 |
GEBRATENE RINDSFILETWÜRFEL MIT TAGLIERINI UND SOMMERTRÜFFEL roasted cubes of beef fillet with taglierini pasta and summer truffle | 52 |
ZART GESCHMORTES KALBSBÄGGLI MIT RÜEBLI-EDAMAME-GEMÜSE UND CREMIGEN KARTOFFELSTOCK tender braised veal cheek with carrot edamame vegetable and creamy mashed potatoes | 54 |
WIENER SCHNITZEL VOM BIO FREILAND KALB MIT GURKENSALAT wiener schnitzel of swiss veal with cucumber salad | 53 |
SCALOPPINE AL LIMONE MIT TAGLIERINI schnitzel of swiss veal on lemon sauce with tagliarini pasta | 53 |
ARGENTINISCHES RINDSFILET MIT GEBRATENEM SPARGEL AN BALSAMICO UND RÖSTKARTOFFELN argentinian beef fillet with roasted asparagus, balsamic and roasted potatoes | 66 |
KABELJAUFILET AN ZITRONENSAUCE MIT GRÜNEM SPARGEL UND BRATKARTOFFELN fillet of skier with sea asparagus, potatoes and miso | 49 |
FELCHENFILETS VOM ZÜRISEE MIT SPINAT, BRATKARTOFFELN UND MANDELBUTTER fillet of cod on lemon sauce with green asparagus and roasted potatoes | 52 |
TAGESFISCH (BITTE FRAGEN SIE UNSERE MITARBEITER) chatch of the day (please ask your waiter) |
FREGOLA SARDA MIT GETROCKNETEN TOMATEN UND FRÜHLINGSZWIEBELN fregola sarda pasta with dried tomatoes and spring onions | 36 |
GRÜNER SPARGEL IM TEMPURATEIG MIT TOMATEN SUGO UND KARTOFFELN green asparagus in tempura dug with tomato sugo and | 39 |
AFFOGATO (EINE KUGEL VANILLE GLACE MIT ESPRESSO) affogato (one scoop of vanilla ice cream with espresso) | 9.5 |
HAUSGEMACHTES PISTAZIEN GLACÉ MIT OLIVENÖL home made pistachio ice cream with olive oil | |
GERÜHRTER EISKAFFEE MIT RAHM stirred iced coffee with cream | 16 |
CHEESECAKE CREME MIT SAUERRAHM-ZITRONENMELISSE GLACÉ cheese cream with sour cream lemon balm ice cream | 15 |
LAUWARMER FLÜSSIGER SCHOGGIKUCHEN MIT VANILLEGLACE warm liquid chocolate cake with vanilla ice cream and crumble | 21 |
KÄSEVARIATION MIT FEIGENSENF UND BROT cheese variation with fig mustard and bread | 19 |